Simpelweg fietsen

Power of Bicycles

Share our page

Jouw donatie zorgt voor fietsen die levens veranderen.

Ik geloof in de kracht van fietsen en hun vermogen om de wereld te veranderen. Waardeer je mijn blogs en inzet? Overweeg dan een donatie aan World Bicycle Relief, bedoeld om individuen in lagelonenlanden op het platteland aan een fiets te helpen. Zo kunnen ze de lange afstanden voor alledaagse bestemmingen als de markt, school, werk of een dokter sneller afleggen en krijgen zij meer vrijheid.

Een fiets kost maar 147 euro. Ik zou het geweldig vinden als we tot dit bedrag kunnen komen.

Bedankt voor jullie steun!

My Achievements

Shared Page

Updated Profile Pic

Raised $165

Reached Goal

Self Donation

My Updates

Fietsen veranderen levens

Thursday 20th Apr

In afgelegen gebieden over de hele wereld moeten mensen uren lopen naar school, naar de markt, voor water of om een dokter te bezoeken. Speciaal voor deze mensen heeft World Bicycle Relief een fiets ontwikkeld: de Buffalo.

World Bicycle Relief heeft als doel om 1 miljoen mensen aan een fiets te helpen, zodat zij dagelijkse afstanden makkelijker kunnen overbruggen en meer vrijheid krijgen. Ik wil daar graag aan bijdragen.

Daarom gaat de opbrengst van affiliate links op mijn website www.simpelwegfietsen.nl naar dit doel. Ik heb de opbrengst tot nu toe overgemaakt (€ 9). Alle toekomstige opbrengsten gaan tot nader order ook deze kant op.

Waardeer je mijn blogs en inzet? Overweeg dan een donatie. Iedere euro telt mee.

Thank you to my supporters

16.70

Anonymous

9.40

Aartjan Collée